• Perfil per Façanes Square
  • Revestiment Façana
  • Revestiment Exterior

Perfil per façanes Square

Façanes modernes amb plaques de revestiment de gran grandària

0

Square és la placa de revestiment homologada per a la construcció que proporciona façanes modernes i que criden l'atenció. Les plaques, que tenen recobriment per ambdues cares, estan disponibles en dues grossors de material i tres formats.

 

D'habitatges a edificis industrials

Gràcies al seu ampli format, square és apte tant per al revestiment d'habitatges com per a la decoració de façanes d'edificis industrials. La placa de revestiment permet elaborar sense problemes embolcalls per a pilars i revestiments per a sòcols. Les plaques de revestiment square són de dimensions molt estables, autoportants i, gràcies a un alt mòdul d'elasticitat, són molt rígides a la flexió. S'utilitzen especialment en aquells llocs on es necessita un revestiment per a façanes que sigui decoratiu i, al mateix temps, ofereixi un alt nivell de protecció contra la intempèrie. La versió estàndard de square està disponible amb la classe de protecció contra incendis B2, però també es pot subministrar a la classe B1 amb un petit recàrrec. 

Mecanitzat senzill i muntatge variat

Les plaques de revestiment square es comporten com la fusta. A més, la disponibilitat de nombroses opcions de fixació a la subestructura (cargolat vist, pegat o amb ancoratge posterior) i la facilitat a l'hora de mecanitzar-ho, fan que el sistema square sigui molt fàcil de muntar. Unes extenses i detallades instruccions de col·locació i una sèrie d'accessoris adequats arrodoneixen aquest programa professional. 

 

 Els avantatges:
Façanes modernes i amb superfícies grans
50 colors i 20 decorats
Resistència permanent a la intempèrie
Sense necessitat de pintar 
Nombroses opcions de fixació
Resistent als impactes i als trencaments
Rígid a la flexió i autoportant
10 anys de garantia (5 anys de garantia per colors universals)