Perfil sòlid per terrasses entera 2.0

El perfil amb avantatges sòlids

0

Amb el nou perfil sòlid per a terrasses Sencer 2.0, WERZALIT amplia la seva ja de per si mateix àmplia gamma de revestiments per a terrasses. Sencer 2.0 és l'alternativa duradora i de poc manteniment a les terrasses de fusta.


 

Una junta oberta i tancada al mateix temps

Sencer 2.0 posseeix una particularitat única en el segment dels perfils sòlids per a terrasses. El sistema encadellat permet aconseguir una terrassa amb una superfície visualment tancada per la qual no pot créixer mala herba ni caure brutícia. No obstant això, al mateix temps la junta longitudinal oculta també actua com una junta de drenatge.

 

Drenatge d'aigua i capacitat de càrrega

Per a això s'ha desenvolupat una tècnica de fixació especial que, a més, garanteix la capacitat de càrrega estàtica: una grapa de muntatge invisible amb aletes distanciadoras flexibles. La seva funció consisteix a garantir una distància de juntes suficient a la zona d'unió encadellada, fins i tot amb la màxima dilatació, perquè l'aigua de la superfície es pugui drenar sense problemes. D'aquesta manera l'aigua també es pot drenar correctament sense pendents, perfecte per als voltants d'una piscina (solament amb superfície plana). Si s'usa l'acabat ranurat, ha de procurar-se un pendent suficient per garantir el drenatge correcte de la superfície.

 

Avantatges sòlids

El perfil sòlid per a terrasses Sencer 2.0 és tan fàcil de manipular com la fusta. Els cants que es produeixen en tallar-ho sempre són tancats, de manera que es poden realitzar arrodoniments de tot tipus en la superfície de les terrasses sense necessitat d'utilitzar perfils de recobriment addicionals. La realització massissa i el disseny especial permeten combinar una altura de muntatge reduïda amb una distància àmplia entre els punts de suport. Sencer 2.0 també resulta ideal per a longituds de col·locació curtes, com per exemple en camins de jardí estrets.

 

Els avantatges:
Junta longitudinal d'aspecte tancat
Possibilitat de col·locació sense pendent
Superfície d'alta qualitat que no s'estella
Resistència a la intempèrie
Poc manteniment i fàcil de cuidar
Certificació PEFT
5 anys de garantia