Perfil sòlid per terrasses enter plus 2.0

El perfil amb quatre juntes tancades

A més de tenir multitud de propietats acreditades com en el perfil sòlid per a terrasses Enter 2.0, el perfil Sencer Plus 2.0 destaca per una unió encadellada en el costat frontal.Superfície de terrassa completament tancada

El perfil sòlid per a terrasses Sencer Plus 2.0 posseeix una unió encadellada tant en els costats longitudinals com en els frontals. El millor de Sencer Plus 2.0: la junta visualment tancada també s'estén pels costats frontals. Gràcies a això, aquest perfil permet dissenyar superfícies de terrassa totalment tancades, que impedeixen tant el pas de brutícia per a dalt com el creixement de males herbes per a baix.

 
 

Drenatge a consciència

 
Les juntes s'utilitzen per drenar: la tècnica de fixació especial mitjançant una grapa de muntatge invisible amb aletes distanciaries flexibles, garanteix una distància de juntes suficient, fins i tot amb la màxima dilatació. Encara que es recomana realitzar la col·locació amb pendent, l'aigua també pot drenar-se sense problemes en els llocs sense pendent. Això resulta ideal, entre altres llocs, als voltants de piscines.
 
 

Grans avantatges

 
El perfil sòlid per a terrasses Sencer Plus 2.0 també és tan fàcil de manipular com la fusta. Gràcies als cantons tancats, poden crear-se pràcticament tots els arrodoniments imaginables sense necessitat d'utilitzar perfils de recobriment addicionals. L'execució massissa i la conformació especial permeten una altura de muntatge reduïda.

 
Els avantatges:
Juntes visualment tancades
Possibilitat de col·locació sense pendent
Superfície d'alta qualitat que no s'estella
Resistent a la intempèrie 
Poc manteniment i fàcil de cuidar
Certificació PEFT
5 anys de garantia