• Perfil per façana Selekta
  • Revestiment façana
  • Façanes
  • Revestiment exterior

Perfil per façanes selekta

Extraordinàriament polifacètic

0

Selekta ofereix una quantitat gairebé il·limitada de possibilitats de disseny. Aquest perfil es pot col·locar en sentit vertical, horitzontal, diagonal o amb el clàssic efecte solapat (utilitzant unes grapes de fixació especials), i es pot combinar amb altres sistemes de façanes, com per exemple les plaques de revestiment square.

Encara més possibilitats

Vuit decorats de fusta natural i més de 30 colors atractius ofereixen un complet ventall de colors per a multitud d'àmbits d'aplicació. La robusta superfície d'acrilat amb estructura de fusta de porositat fina és sinònim de durabilitat, resistència a la intempèrie i mínim manteniment.

 


Muntatge ràpid, rendibilitat excepcional

WERZALIT acompanya els perfils per a façanes selekta amb un ampli programa d'accessoris agradables, detallistes, resistents a la corrosió i fets per satisfer els requisits de cada obra. A més, les àmplies distàncies de fixació, de fins a un màxim de 625 mm, la unió encadellada llista per al muntatge i els orificis de fixació preteladrats per als cargols, fan que el muntatge resulti ràpid i senzill i milloren considerablement la rendibilitat.

 

 Els avantatges:
Col·locació vertical, horitzontal, diagonal o amb el clàssic efecte bufat
Més de 30 colors atractius i 8 decorats de fusta
Resistència permanent a la intempèrie
Sense necessitat de pintar en molt temps
Col·locació ràpida i econòmica
Àmplia gamma d'accessoris
Certificació PEFC
10 anys de garantia